vineri, 19 noiembrie 2010

Creion

Ieri a fost intr-in stadiu gen : "mama, ce sa mai desenez?" . A facut o gramada de desene (toate cu ceva original, deosebit dupa mine, dar cumva e aiurea sa pun chiar tot pe blog :) ). Printre cele selectate:

Chinezoaica, desenata de pe un model de pe monitor. A facut-o rapid, faldurile i-au iesit tare faine, insa la fata (de fapt cu fata in general) are probleme...
Vulcan (a adaugat un dragon care scuipa flacari ca surpriza) - nu a avut nici un model, insa asta a fost dorinta mea la intrebarea "ce sa mai desenez?":

Steluta cu aripi (a vazut-o la LA Ink). Nu stiu daca a vazut-o timp de 1 min... aripile nu i-au reusit chiar ca in desen, insa a prins tare bine aureola si desenele de pe stea.
Papusa Barbie (asta e de pe modelul fizic- a prins fain manecile, la incheietura mainilor, insa ochii i-au iesit mult prea mari fata de fata ).

A mai facut un copac cu frunze si flori, un acvariu plin de pesti si plante, un fluture cu desene din Mulan (adica niste spirale si cercul Yin-Yang, pe mine cum stau si ma uit la televizor - tolanita si cu un picior flexat), pe ea cum se imbraca ( nud :D )

Vede si ea greselile... nu se enerveaza, insa e trista cumva, insa si increzatoare ca data viitoare va face mai bine. Mi-e ciuda ca eu nu am gram de talent :(