vineri, 20 ianuarie 2012

Primul minus FB

Na iaca, a venit momentul. A mustacit, s-a gandit, si-a cautat scuze de gen "totusi e cu foarte bine", "nu l-a scris in carnet".

Dovada insa exista. Pic-ul de pe pagina anterioara care l-a sters automat pe c  (ma enerveaza pic-urile asta rau de tot, mai ales ca trec de pe o pagina pe alta) si un "a" lipsa de la "Marcela" de pe pagina  anterioara au fost hotaratoare. E doar inceputul :)

Si daca tot sunt aici, a se vedea un scris de copil stangaci, in caz ca unii se oripileaza de scrierea cu mana stanga. Pagina din dreapta a fost facuta in totalitate in clasa (banui ca intr-o ora, cu o corectura de pic de la un "cerc"), iar caietul a fost aratat exemplu.Inca o tin sub observatie la pozitia de scris, insa caietul pus oblic a devenit deja o obisnuinta, iar de la scoala nu mai vine cu pete de cerneala pe degetul mic. La 0, cand se grabeste, mai inverseaza sensul de scriere, iar asta in special pe ciorna sau pe manual. Pe caietul de patratele ii greseste sensul foarte rar. Insa 6 ii iese destul de chinuit, aproape ca se uneste codita de cerc, respectiv 2-ul pare neterminat de multe ori. Insa la matematica fac si foarte-foarte multe calcule. Le dicteaza, respectiv fiind si dictare, si socotit,  se grabeste tare.